In de pers

Op social media

Het voorbereiden van de nalatenschap bij samengestelde gezinnen heeft vaak niet de hoogste prioriteit. Veelal door de ervaringen vanuit het verleden worden meer emotionele keuzes gemaakt en dat zijn niet altijd de beste. De afwikkeling van een nalatenschap bij een samengesteld gezin kan dan soms ...vervelende en onverwachte gevolgen hebben. Maak van je nabestaanden geen spoorzoekers en regel het goed !

✅ Benieuwd wat de gevolgen voor jouw nabestaanden zijn en hoe ze achter blijven?
✅ Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om je naasten verzorgd achter te laten?
✅ Wil je de zaken goed regelen nu het nog kan?

Neem dan gerust contact op. Stuur ons een PB of mail naar info@watalsikernietneerben.nl of bel.

🎯 Roel Goessen 06-52390369
🎯 Rob Hirsch 06-42388899 of 043-8505855

Check ook onze site www.watalsikernietmeerben.nl

Wat als ik er niet meer ben .....NalatenschapsOntzorging

#watalsikernietmeerben #erfenis #onterven #nalatenschap #uitvaartisgeentaboe#patchwork

Image for shared link
Samengestelde gezinnen onvoldoende bewust van juridische regelingen bij een erfenis | TaxLive

Samengestelde gezinnen lijken nog niet altijd bewust van mogelijke problemen bij de erfenis, zo blijkt uit onderzoek in opdracht van EPN, vFAS, VMN ...

www.taxlive.nl

Steeds meer mensen kiezen voor een levenstestament.

Voor ons herkenbaar en zien we ook in onze praktijk. Mensen zijn zich steeds bewuster van de consequenties op moment dat ze niet meer in staat zijn om beslissingen te nemen of bij overlijden.
Maar er is meer dan alleen een ...levenstestament. Creëer overzicht in jouw situatie en geef invulling aan je wensen. Wij zorgen ervoor dat alles wordt vastgelegd zodat je van je naaste geen spoorzoekers maakt en kink in familiaire kabel voorkomt.

✅ Benieuwd wat een levenstestament voor jou kan betekenen?
✅ Wil je het hef in eigen handen nemen en het niet op zij beloop laten?
✅ Misschien heb je al iets geregeld maar wil je graag nog eens checken of het nog klopt?

Neem dan gerust contact op. Stuur ons een PB of mail naar info@watalsikernietneerben.nl of bel.

🎯 Roel Goessen 06-52390369
🎯 Rob Hirsch 06-42388899 of 043-8505855

Check ook onze site www.watalsikernietmeerben.nl

Wat als ik er niet meer ben .....NalatenschapsOntzorging

#watalsikernietmeerben #erfenis #onterven #nalatenschap #uitvaartisgeentaboe

Image for shared link
Steeds meer mensen kiezen voor een levenstestament

Steeds meer mensen kiezen voor een levenstestament. Anneke Sipkens, directeur van ouderenbond ANBO, legt uit wat dat precies is. 

www.nporadio1.nl

Benieuwd wat er gebeurt als je niks regelt?
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om er zelf invulling aan te geven ?
Hoe voorkom je een kink in de familiaire kabel ?
wat gebeurt er bij de afwikkeling van een nalatenschap ?

Loop gerust binnen.......😀

Is dat je favoriete dochter of het neefje waar je veel vertrouwen in hebt? Een goede vriend, vriendin of iemand anders buiten de familie? Iemand met verstand van zaken en die zelf geen belanghebbende is, zoals een professionele executeur gelijk Rob en Roel?.

Vaak lijkt het binnen de ...familie pais en vree, maar als het erop aankomt, kan er toch een kink in de familiaire kabel ontstaan. Denk daarom na over wie je belast met de afwikkeling van de nalatenschap. Het gaat namelijk over geld en fiscale constructies, maar ook over praktische én emotionele zaken en hier tussen balanceren. Het is dus niet iets wat je “er even bij doet” zeker niet als je ook nog in eigen rouwproces zit.

Wie is er verantwoordelijk voor op het moment dat het zover is? Dat zijn de gezamenlijke erfgenamen of degene die je in testament hebt benoemd. Achteraf allerlei zaken wijzigen is vaak niet meer mogelijk. Eventuele problemen kunnen dan alleen nog maar opgelost worden, met alle (financiële) gevolgen van dien. Het gaat vooral om vooraf erover na te denken en de juiste keuzes te maken. Dat geeft rust en bespaart vaak ook veel geld.”

✅ Heb jij behoefte aan rust en duidelijkheid?
✅ Wil je familieruzie voorkomen en van nabestaanden geen spoorzoekers maken?
✅ Wil je zorgen dat je nalatenschap op een professionele manier wordt afgehandeld met oog voor de inhoud maar ook voor de emotie?

Jij kunt bepalen wie je nalatenschap gaat afhandelen en zorgen dat dit op een professionele manier gebeurt met oog voor de familiaire banden in de toekomst. Wil je hierover goed geïnformeerd worden of kun je ondersteuning gebruiken, neem dan contact op. Stuur ons een PB of mail naar info@watalsikernietneerben.nl of bel.

Wij creëren overzicht in jouw situatie en geven inzicht in de mogelijkheden en consequenties. Wij zorgen dat indien nodig de afspraken worden vastgelegd van samenlevingsovereenkomst, huwelijkse voorwaarden tot (levens)testament.

Verder verzorgen wij ook de afwikkeling van de nalatenschap. Van verklaring van erfrecht tot en met aangifte erfbelasting. Meer weten? Neem dan contact op de koffie staat klaar,.

🎯 Roel Goessen 06-52390369
🎯 Rob Hirsch 06-42388899 of 043-8505855

Check ook onze site www.watalsikernietmeerben.nl

Wat als ik er niet meer ben .....NalatenschapsOntzorging

#watalsikernietmeerben #erfenis #onterven #nalatenschap #uitvaartisgeentaboe

Vanochtend bespraken de Raad voor Rechtsbijstand, de NOvA en de MfN, de gezamenlijke visie op het stelsel van gesubsidieerde rechtsbijstand met de minister voor Rechtsbescherming Franc Weerwind.

Samen maken deze partijen zich sterk, ieder vanuit de eigen verantwoordelijkheden, voor een ...stabiel en duurzaam stelsel dat aantoonbaar werkt voor mensen en de professionals die hen bijstaan.

De minister onderschreef ook dit belang.

Het stelsel moet integrale dienstverlening bieden met brede, laagdrempelige voorzieningen en waar nodig specialistische hulp. Hierbij is het versterken van de sociaal advocatuur en mediators essentieel.

Alle ketenpartners onderschrijven het belang van behoedzaam innoveren, waarbij ook de stabiliteit en continuïteit van het stelsel geborgd blijft.

De MfN heeft extra aandacht gevraagd voor de bevordering van mediation…...

#rechtsbijstand #visie #samenwerking #duurzaam #laagdrempelig #bevordering #mediation #mediators

PRATEN OVER SEX MAAKT JE NIET ZWANGER,
PRATEN OVER DE DOOD NIET STERVENDE .......

De dood, voor velen een enorme hobbel om over te praten, zeker als het de eigen betreft. Maar waarom vinden we het lastig om hierover te praten? Waarom bespreken we nauwelijks onze laatste wensen? Waarom... geven we geen duidelijkheid en inzicht in onze nalatenschap?

Maar misschien nog belangrijker. Wat zou het betekenen als we het bespreekbaar maken. Je aangeeft wat je wensen zijn en inzicht geeft in de nalatenschap? Wat betekent dit voor jou en je nabestaanden straks?

In onze nieuwste column voor het magazine VOILA, uitgave april, besteden we er aandacht aan. VOILA is een magazine van dagblad De Limburger met een oplage > 300.000 huis aan huis bezorgd samen met de krant in heel Limburg.

Benieuwd hoe wij kunnen helpen? Wij creëren overzicht in jou situatie en geven inzicht in de mogelijkheden en consequenties. Wij maken de moeilijke zaken begrijpelijk en bespreekbaar. Meer weten ? Neem dan contact, stuur een PB, mail naar info@watalsikernietmeerben.nl of bel. De koffie staat klaar.

🎯 Roel Goessen 06-52390369
🎯 Rob Hirsch 06-42388899 of 043-8505855

Check ook onze site www.watalsikernietmeerben.nl

Wat als ik er niet meer ben .....NalatenschapsOntzorging

#nalatenschap #erfenis #watalsikernietmeerben #dood #sterven #executeur