Daniëlle Stroom

RegisterExecuteur (rE)
Hypothecair en financieel planner

Contactgegevens
Telefoon : 06 - 126 657 62
Kantooradres :
Sint Annalaan 21, 6214 AA Maastricht
Mailadres :
danielle@watalsikernietmeerben.nl

Over Danielle

Als RegisterExecuteur (rE) ben ik gecertificeerd door en verbonden aan de Stichting RegisterExecuteur met het hoofdkantoor in Almere.

Sinds 1994 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en actief als onafhankelijk financieel adviseur. Opvallend is dat mijn klanten de laatste jaren steeds meer behoefte hebben aan financieel advies bij het regelen van een nalatenschap. De afgelopen tijd heb ik mijn kennis hierin vergroot en ben ik sinds kort aangesloten als RegisterExecuteur.

Mijn rol bij de voorbereiding van een nalatenschap

Naast het regelen van hun hypotheek geef ik klanten financieel advies over het regelen van hun nalatenschap. Het voorbereiden van uw nalatenschap kan best spannend en ingewikkeld zijn, zeker als het geen dagelijkse kost is. Voor mij is dat het wel. Ik help u bij het inzichtelijk maken en neem u mee door de financiële, fiscale juridische en de administratieve zaken. Als neutraal vertrouwenspersoon help ik u de nalatenschap voor te bereiden.

Ik kijk naar wat de situatie is en wat uw wensen zijn. Van daaruit gaan we de zaken regelen. Heeft u een hypotheek of verzekering lopen en kunt u daar nog financieel voordeel uit halen? Ik neem het allemaal mee zodat het voor zowel nu als later goed geregeld is. Mijn passie ligt bij de complexere en uitdagende dossiers. Het persoonlijke advies dat iets bijdraagt, het verdiepen in nieuwe ontwikkelingen en een oplossing zoeken die soms niet voor de hand liggend is, is waar ik blij van word. 

Mijn rol bij de afwikkeling van een nalatenschap

Na het overlijden van een dierbare moet er, naast het verwerken van de emoties, veel geregeld worden voor het afwikkelen van de nalatenschap. Als deskundige op het gebied van afwikkeling van nalatenschappen help ik u daarbij. Ik zorg voor de afwikkeling van begin tot einde. Alle noodzakelijke juridische, administratieve, financiële en praktische worden verzorgd. De erfgenamen worden ontzorgd en hebben tijd voor de verwerking van het verlies.

Ik zorg voor een duidelijke, transparante en voorspoedige afwikkeling van de nalatenschap door gebruik te maken van een persoonlijk digitaal nalatenschapsdossier. Via dit dossier kan ik op een laagdrempelige en open manier communiceren met de erfgenamen. Ik neem hun stap voor stap mee in het proces. De erfgenamen hebben doorlopend inzage in de voortgang van de afwikkeling van de nalatenschap.

Mijn onderscheidende factor

Cliënten waarderen mij om mijn persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak. Daarnaast wordt de laagdrempelige benadering als heel prettig ervaren en voelen klanten zich gehoord. Vooral bij nalatenschappen is vertrouwen een onmiskenbaar vereiste en voor mij topprioriteit. Bij bespreken of afhandelen komt namelijk alles op tafel en moet u ervan uit kunnen gaan dat dit allemaal op integere manier besproken wordt.

Iedere nalatenschap is weer anders en uniek. Dat maakt dat soms ook aanvullende expertise nodig is van bijvoorbeeld een mediator of rouwtherapeut maar ook van een fiscalist of notaris. Ik beschik over een groot netwerk van deze expertises zodat alle kennis binnen handbereik is om uw nalatenschap op een professionele en vakkundige manier af te handelen. Geen zoektocht meer, maar een weg zonder obstakels.

In het kort iets persoonlijks

Aan Maastricht University ben ik begonnen met de studie Rechten en heb ik later de studie HR management (personeelszaken) afgerond. Door de jaren heen is mijn interesse voor de financiële dienstverlening steeds meer gegroeid en heb ik 5 jaar geleden de keuze gemaakt om mijn werkzaamheden als financieel adviseur voort te zetten in een eigen bedrijf. Ik ben geboren in Maastricht en moeder van een studerende dochter in Utrecht. Om in beweging te blijven, ben ik het liefst buiten bezig in de tuin of ga ik een rondje fietsen of golfen.
 

Werkgebied

Omgeving Heuvelland, Maastricht, Eijsden, Margraten, Gulpen, Wittem, Meerssen, Valkenburg aan de Geul, Berg en Terblijt, Cadier en Keer, Gronsveld, Mheer, Banholt, Noorbeek, Slenaken, Simpelveld, Vaals, Kerkrade, Landgraaf, Heerlen, Nuth, Geleen, Sittard, Urmond, Elsloo LB, Beek LB, Born, Roermond, Roerdalen, Reuver, Tegelen, Posterholt, Herkenbosch, Horst LB, Meerlo, Venlo, Venray, Echt, Nederweert, Weert, verder heel Zuid-Limburg, Midden-Limburg, Noord-Limburg.

Op verzoek ook elders.